Vem vi är

Företaget

Behöver du reparera dina mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor eller mac i Umeå? Du är välkommen till J & A Mobiles AB. Våra tekniker har flera års erfarenhet av mobiltelefoner och dator tjänster. Med oss hos J & A Mobiles AB. vi kan göra reparationen medan du väntar. Vi vet hur frustrerande det kan vara att ha en trasig smartphone, så vi arbetar snabbt och effektivt för att göra det så smidigt och enkelt för dig. Du kan skicka in den till vår butik i Umeå Centrum eller göra en online-biljett och skicka den till vår företagsadress.
Dagligen får vi i tiotals enheter, bland annat mobila mobiler och surfplattor, de flesta reparationer blir klara inom 1-2 timmar. Hos J&A Mobiles AB behöver du inte vänta länge. Vi på J&A Mobiles AB är glada över våra låga priser som vi erbjuder.Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med bästa kvalité. J&A Mobiles AB lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt och smidigt. Vi erbjuder snabba reparationer till både privatpersoner och företag i Umeå
Med oss hos J & A Mobiles AB får du 90 dagars garanti på delar som vi byter ut, oavsett när du reparerar. Om din reparerade enhet har problem erbjuder vi gratis felsökning.
J & A Mobiles AB får alltid rätt hjälp och snabbhet. Det betyder att du inte behöver spendera tid i långa telefonköer eller vänta flera timmar för att få ditt mail besvarat.
Vi vet att det finns många ställen att skicka in enheten i Umeå. Därför gör vi allt för att du som kund är nöjd med din reparation hos oss. Vi underhåller hög service med garanti.
Välkommen till J & A Mobiles AB.

Mvh
J&A Mobiles AB

Vi kan fixa alla!

iPhone, iPad eller Android? Laptop, Macbook eller dator?
Vi reparerar allt.
Vi erbjuder snabba reparationer till både privatpersoner och företag i Umeå. Vi reparerar allt från krossad skärm till batteriutbyte, laddningskontakt, baksida, mikrofon, hemknapp, volymknapp och många andra reparationer.

Testimonials

“Bra, snabb service! Min öronhögtalare gick sönder på en iPhone 6, jag lämnade in den på morgonen och den var fixad vid lunch. Samma prissättning som andra reparationsställen skulle jag säga.”

Carl Erik

“Snabb reparation av skärm, bra service, rimligt pris.”

Radka Lipovska

“De fixade min iPhone snabbt och det ser bra ut! jättebra service! Definitivt rekommendera dem!”

Anna Sofia